Team

Tandartsenpraktijk Dr. J. Huynen

Ons Team

Onze praktijk, gevestigd in een vrijstaande villa aan de statige Bredabaan in Brasschaat, is opgezet in 1987 en steeds verder geëvolueerd door tandarts Jean Huynen. Ons team bestaat uit verschillende tandartsen en assistentes. De praktijk is voorzien van de modernste apparatuur die ons in staat stelt om optimale en veilige zorgen aan onze patiënten te verlenen.

Handelingen in de mond worden niet aan assistentes gedelegeerd.

Het hele team streeft vanuit eenzelfde visie naar optimale zorg. Hierbij staat de patiënt steeds centraal. Wij vinden het zeer belangrijk dat U zich bij ons op uw gemak voelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle behandelende tandartsen zijn geaccrediteerd. Dit wil zeggen dat er cursussen, bijscholingen en congressen gevolgd worden zodat iedere tandarts op de hoogte blijft van de modernste behandeltechnieken.

Eerste consult

Bij het eerste consult vindt er een kennismaking plaats en wordt er een gezondheidsvragenlijst (anamnese) afgenomen.

Uw klachten en wensen zullen met u besproken worden en vervolgens zal er een uitgebreid mond en gebitsonderzoek gedaan worden. Er worden indien nodig röntgenfoto's genomen. Bij een uitgebreid behandelplan zullen tevens nog gebitsmodellen en intra-orale beelden gemaakt worden. Hierna worden de bevindingen en eventuele behandelopties uitgebreid met u besproken.

 

 

©Tandartsenpraktijk Dr. J. Huynen Bredabaan 129, 2930 Brasschaat tel nr: 03/652.18.88